About


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013





Ο Φατίχ Τερίμ υποστήριξε πως η Σάλκε είναι αρκετά δυνατός αντίπαλος ενόψει των αναμετρήσεων με τη Γαλατάσαραϊ για το Champions League.

Καμία διάθεση να υποτιμήσει τη Σάλκε δεν είχε ο Φατίχ Τερίμ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης για το Champions League των δύο ομάδων. Ο Τούρκος τεχνικός τόνισε συγκεκριμένα:

«Τις τελευταίες ημέρες έχουν αναλύσει αρκετά το παιχνίδι της Σάλκε. Τα Μέσα της χώρας προσπαθούν να την παρουσιάσουν ως αδύναμη ομάδα, ωστόσο είναι όλα τα άλλα εκτός από αυτό. Δεν έχει σημασία πόσες απουσίες έχει, γιατί παραμένει σπουδαία ομάδα. Δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι φέτος για τη διοργάνωση», είπε αρχικά για να συνεχίσει:

«Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Το να μη δεχτούμε γκολ θα είναι ό,τι καλύτερο ενόψει του επαναληπτικού», είπε ο έμπειρος τεχνικός.








Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν δικό τους τον άσο του Παναθηναϊκού, Ιμπραΐμ Σισοκό και έχουν ήδη ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Βόλφσμπουργκ, ομάδα στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής.








Ενημέρωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.

H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 23η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ" την Κυριακή 24/2/2013 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Τετάρτη 20/02 μέχρι την Παρασκευή 22/02 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00, το Σάββατο 23/02 με ώρες διάθεσης 10:00-15:00 και την ημέρα του αγώνα 24/02 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 € & 50 € (VIP)

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τηλέφωνο 14707 την Τετάρτη 20/02 μέχρι την Παρασκευή 22/02 και έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ το Σάββατο 23/02 και ώρες 10:00 έως 15:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.



Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA, μέσω CITIBANK, από την Τετάρτη 20/02 μέχρι την Παρασκευή 22/02 μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00, στο τηλ. 801 500 7777.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Κυριακή (24/02) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.





Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον ΟΦΗ και ο Φάμπρι είδε το Θανάση Ντίνα να τραυματίζεται. Ο νεαρός παίκτες υπέστη τράβηγμα και θα μείνει 10 ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Αποφόρτιση έκαναν οι Νίκι Κάιπερ, Βιτόλο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ενώ ο Χάρης Μαυρίας υποβλήθηκε σε θεραπεία λόγω χτυπήματος στο δεξί γαστροκνήμιο.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Λουτσιάνο Φιγκερόα, Διαμαντής Χουχούμης και Αλέξανδρος Ταμπάκης.







Να δείξουν το απαραίτητο σθένος που απαιτεί ένας 
σύλλογος, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και να καταφέρουν να τον βγάλουν στην Ευρώπη, κάλεσε τους «πράσινους» ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο Γενικός Αρχηγός του «τριφυλλιού» μίλησε στην «Δίκη» του ΣΚΑΙ για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, τονίζοντας μεταξύ άλλων οτι αυτή έχει φτάσει στο απροχώρητο...Χαρακτηριστικά, ο «αγριόγατος» δήλωσε: «Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αδικούν τους εαυτούς τους. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Δεν πάει άλλο. Πρέπει να δείξουν σθένος και να βγάλουν την ομάδα στην Ευρώπη. Στο χέρι τους είναι να σταματήσει ο κατήφορος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου