About


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

dr.blogger...για νεους bloggers...: Posting, side by side

dr.blogger...για νεους bloggers...: Posting, side by side: Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ VIP-BLOGGER Εδω βλέπουμε ένα θέμα στην αριστερή πλευρά της ανάρτησης του blog μας με background, και b...

dr.blogger...για νεους bloggers...: Λευκές Νότες web-radio

dr.blogger...για νεους bloggers...: Λευκές Νότες web-radio: Φίλοι bloggers η ανάρτηση αυτή δεν έχει κάποιο widget η κάποιο κώδικα !!! Απλά θέλω να σας παρουσιάσω το νέο blog  "Λευκές Νότες" που πε...

Θέλω να πιστεύω πως πολύ θα θελαν να Ξαναζήσουν της συγκινήσεις αυτές 11 Μαΐου είναι κοντά

Toumba Stadium - Pirini Kolasi MEGALE PAOK !!!


Δυο παίχτες που θα κάνουν τη διάφορα στον παοκ
Ο camara έδηξε τη παιχταρά είναι ο olise δεν πρόλαβε
Να δήξη τη παιχτείς είναι μέσα στο Χαρίλαου
Για τι ο κύριος δωνης τον έβαλε στο 85’  
                                       
                                     

Χρόνια πολλά σε έναν μεγάλο παίχτη
Που σήμερα γίνετε 28 

Το όνομα του Θανάση Καραγκούνη επιστρέφει στο προσκήνιο του Ολυμπιακού, έπειτα από την εξαιρετική του εμφάνιση την Κυριακή. «Κλεισμένοι» θα πρέπει να θεωρούνται Μπουχαλάκης και Τζανακάκης.
Ο άσος του Ατρομήτου ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν στο μεγάλο διπλό των Περιστεριωτών στο Φάληρο, τόσο για το καταπληκτικό του γκολ, όσο και για τη γενικότερη εμφάνισή του. Το ενδιαφέρον βέβαια των «ερυθρολεύκων» δεν είναι καινούργιο, αφού το όνομά του έχει «παίξει» για τους πρωταθλητές εδώ και αρκετό καιρό. Συγκεκριμένα από την μεταγραφή του Τάτου κιόλας απ' τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει να έχει τον πρώτο λόγο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη. Μετά και την προχθεσινό ματς που έκανε ωστόσο, φαίνεται ότι... γλυκάθηκαν ακόμα περισσότερο με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό -αδερφό του Βασίλη Καραγκούνη που ανήκει ήδη στους Πειραιώτες- σύμφωνα με τον «Γαύρο».
Από εκεί και πέρα, δύο άλλες περιπτώσεις νεαρών Ελλήνων παικτών, του Μανώλη Τζανακάκη και του Ανδρέα Μπουχαλάκη, που έχουν ξεχωρίσει με τη φανέλα του Εργοτέλη στην Football League, φαίνεται ότι θα ενταχθούν από το ερχόμενο καλοκαίρι στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων». Ήταν γνωστό εξάλλου ότι αμφότεροι παρακολουθούνται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά μετά και τις σχετικές επαφές που φαίνεται ότι έγιναν τις τελευταίες ημέρες, θα πρέπει να θεωρούνται «κλεισμένοι».