About


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Αυτό ήταν το μήνυμα των διοικούντων την ΠΑΕ ΑΕΚ στους αρχηγούς της ομάδας οι οποίοι ζήτησαν ενημέρωση για τις διοικητικές και ιδιοκτησιακές εξελίξεις και ρώτησαν αν θα πάρουν κάποια χρήματα.

Οι "κιτρινόμαυροι" έκαναν αρκετή υπομονή, δίνοντας χρόνο στην διοίκηση, όμως πλέον ήθελαν να είναι ενήμεροι σε τι οικονομική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα και τι θα γίνει με το μέλλον τους


Οι Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής και Ρίκκα συζήτησαν με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Ηλία Μπρουσιανό, ο οποίος για ακόμα μια φορά τους τόνισε πως το μόνο που μπορεί να κάνει η διοίκηση είναι να περιμένει τον Δημήτρη Βιντιάδη και τις επόμενες 20 μέρες.
"Δεν θα σας πω ότι βρισκόμαστε στο τέλος. Δεν θα σας δώσω όμως και συγκεκριμένες ημερομηνίες. Ο ίδιος μας έδινε ημερομηνίες και εμείς απλά τις μεταφέραμε. Δεν μπορείτε να περιμένετε πότε θα μπει ο Βιντιάδης και αν θα μπει. Εγώ από μεριάς μου, μπορώ να σας πω ότι δεν είναι... Τσάκας. Θέλει να μπει στην ΑΕΚ και είναι σοβαρός. Εμείς όμως πρέπει να προχωρήσουμε όπως μπορούμε και αν μπει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε μόνοι μας, με ό,τι όπλα έχουμε", ήταν τα λόγια του.
Μάλιστα, ο Μπρουσιανός δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και παραδέχτηκε ότι σε περίπτωση που δεν μπει τελικά στην ΠΑΕ ο υποψήφιος επενδυτής τότε τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για την ΑΕΚ.
Από την άλλη, οι αρχηγοί ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρήματα ούτε για τα βασικά, με τον ίδιο να τους απαντά πως το πιθανότερο αύριο (7/2) θα μοιραστεί ένα μικρό ποσό κυρίως στους νεαρούς παίκτες, από τα χρήματα που περίσσεψαν από το ματς με τον Πανιώνιο.
Παράλληλα,ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ τους υποσχέθηκε πως οι εισπράξεις από τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό θα δοθούν σε εκείνους, ενώ την ίδια στιγμή τους έδωσε και συγχαρητήρια για την απόδοση τους στους αγώνες.







"Ο Πάμπλο Γκαρσία, με λίγα λεπτά συμμετοχής στην Ελλάδα, μπορεί να ενταχθεί στη νέα Νασιονάλ". Ετσι ξεκινάει δημοσίευμα της ιστοσελίδας ovaciondigital.com.uy, στο οποίο αναλύονται τα δεδομένα στην υπόθεση επιστροφής (;) του Ουρουγουανού στην πατρίδα του.

Δεν είναι μυστικό. Ο Πάμπλο Γκαρσία ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο κεντρικός χαφ έχει μικρή συμμετοχή στον ΠΑΟΚ και το όνομά του ακούγεται για πιθανή ενίσχυση", τονίζεται στην συνέχεια, ενώ αμέσως μετά εξηγείται πως: "Το πρώτο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο ήταν του Σεμπαστιάν Εγκουρέν, αλλά ο παίκτης δεν είχε την οικονομική δυνατότητα για να πάρει την ελευθερία του από την Ασουνσιόν, αφού θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα του περίπου 500.000 δολάρια".
Επισημαίνεται ότι: "Το όνομα του Γκαρσία ήταν πάντα στο προσκήνιο, και ο ίδιος, όποτε μπορούσε, έκανε γνωστή την επιθυμία του να παίξει στην Νασιονάλ. Ο Κανάριο είναι στις επιλογές για να πάρει τη θέση του κεντρικού χαφ. Έχει εξαιρετική και μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, είναι έμπειρος, έχει προσωπικότητα και καλό χειρισμό της μπάλας και είναι καλός εκτελεστής φάουλ. Σήμερα, στην ηλικία των 35, βρίσκεται ακόμη σε πλήρη εξέλιξη, αλλά δεν παίρνει πολλά λεπτά συμμετοχής στον ΠΑΟΚ", ενώ, ακόμη, αναφέρεται πως κατά την σημερινή ημέρα θα γίνει επίσημη κρούση (!) στον Γκαρσία για να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου